Iz DVD-a se dirljivom objavom oprostili od voljenog prijatelja

TUŽNE VIJESTI: U 74. godini preminuo dugogodišnji član DVD-a Đurmanec, Vid Horvat ‘Špeh’

Objavljeno: 09.12.2023. zagorjeinternational

DVD Đurmanec na svojim je stranicama objavilo tužnu vijest, da je u 74. godini preminuo dugogodišnji izvršni član i član Nadzornog odbora DVD-a, Vid Horvat ‘Špeh’. 

– Dugi je niz godina obnašao važne funkcije u DVD-u Đurmanec te je bio vrlo aktivan u radu, a najviše ga svi pamtimo kao vrsnog kuhara i znalca s dugim kulinarskim iskustvom. Niti jedno važno događanje nije moglo proći bez Špehovih recepata. Za svoj rad u Društvu odlikovan je 2019. godine vatrogasnom spomenicom za 40. godina uspješnog i neprekidnog rada u vatrogastvu, te 22. svibnja 2018. zlatnom vatrogasnom medaljom. Uz to što je bio aktivan u vatrogastvu, dugi niz godina bio je i politički i društveno aktivan u životu kompletne zajednice Općine Đurmanec – napisali su iz DVD-a te uputili sućut obitelji. 

Posljednji ispraćaj uz sve vatrogasne počasti upriličit će se u utorak 12. prosinca u 14.30 sati na mjesnom groblju Đurmancu.

– Počivao u miru Božjem, dragi naš brate Špeh! Neka ti je laka ova zagorska gruda koju si toliko volio – dodali su iz DVD-a. 

Ovim putem i redakcija portala Zagorje International upućuje iskrenu sućut obitelji i prijateljima. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba