Odlukom načelnika Beloševića

Općina Đurmanec isplaćuje jednokratnu novčanu pomoć povodom nadolazećih blagdana

Objavljeno: 09.12.2023. zagorjeinternational

Načelnik Đurmanca Damir Belošević donio je odluku da će se umirovljenicima, braniteljima umirovljenicima, svim nezaposlenim osobama (koje su bile prijavljene u evidenciji Zavoda za zapošljavanje na dan 15. studenoga 2023. godine), s prebivalištem na području općine Đurmanec, kao i obiteljima s troje i više djece, te korisnicima socijalne pomoći – zajamčene minimalne naknade odobrene od strane Centra za socijalnu skrb – isplatiti jednokratna novčana pomoć prigodom božićnih blagdana.

Pomoć će se isplatiti svim nezaposlenima prijavljenim u evidenciji Zavoda za zapošljavanje, umirovljenicima koji imaju mirovinu do 340 eura, hrvatskim braniteljima i HRVI koji su u mirovini (neovisno o visini mirovine) te korisnicima socijalne pomoći – zajamčene minimalne naknade. Svi će dobiti 35 eura. 

Svi navedeni se pozivaju da se prijave u Jedinstveni upravni odjel Općine Đurmanec počevši od ponedjeljka 11. prosinca, do kraja godine, za dodjelu jednokratne novčane pomoći prigodom božićnih blagdana. 

– Umirovljenici trebaju donijeti sa sobom osobnu iskaznicu, zadnji ili predzadnji odrezak od mirovine ili izvod iz banke kojim dokazuju svoj status umirovljenika odnosno visinu mirovine, a branitelji još dokaz da imaju status branitelja (rješenje ili braniteljska iskaznica). Nezaposleni, roditelji s troje ili više djece te korisnici socijalne pomoći – zajamčene minimalne naknade trebaju donijeti sa sobom samo osobnu iskaznicu – ističu iz Općine. 

Isplata pomoći izvršit će se odmah gotovinskom isplatom. 

Za sve dodatne informacije možete se obratiti Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Đurmanec osobno, na broj telefona 049/346-326 ili 346-327 te putem maila: [email protected]

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba