Evo što vas očekuje na premijernom izdanju ‘Adventskog vikenda u Humu na Sutli”

BOŽIĆNA HUMSKA BAJKA: Blagdanski ugođaj za sve generacije sljedeće subote i nedjelje, a dolazi i Djedica

Objavljeno: 08.12.2023. zagorjeinternational

Humska udruga mladih i Savjet mladih Općine Hum na Sutli pripremaju još jedan nezaboravan događaj. Naime, 16. i 17. prosinca održat će se prvo izdanje manifestacije “Adventski vikend u Humu na Sutli“.  

Događanje je to koje će dočarati pravu božićnu humsku bajku u centru mjesta koju još nismo imali prilike doživjeti. Posjetitelje oba dana očekuje božićni sajam s bogatom ponudom, božićna radionica za velike i male, glazbeni program, a bit će tu i Djed Božićnjak koji će darivati najmlađe. U subotu manifestacija počinje u 15 sati ukrašavanjem božićnog drvca, u 16 sati na rasporedu je božićna radionica, a paljenje lampica u božićnoj ulici će u 17 sati svojim nastupom uveličati Humske mažoretkinje.  

Djed Božićnjak stiže u 18 sati. Za dobru atmosferu pobrinut će se Hugo band, a božićni sajam bit će otvoren od 16 do 20 sati.  

U nedjelju, 17. prosinca manifestacija od 14 sati ponovo donosi božićnu radionicu za velike i male, božićni sajam koji će biti otvoren do 19 sati, nastup prve humske DJ-ice Chris Shely i godišnji koncert Limene glazbe “Vetropack Straža“ u humskoj kinodvorani u 16 sati što će svakako doprinijeti pravom blagdanskom ugođaju.  

Pokrovitelj manifestacije je Općina Hum na Sutli.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba