Neka vam izgled bude na prvom mjestu - Vaše lice i tijelo to zaslužuje!

‘Dharma Institut ljepote’ ovoga je Božića pripremio poklon bonove

Objavljeno: 07.12.2023. zagorjeinternational

‘Dharma Institut ljepote’ jedinstveno je mjesto gdje se spajaju znanje, moderna tehnologija, iskustvo i posvećenost detaljima. Široki asortiman usluga složen je upravo za vas kako bi na jednom mjestu dobili maksimalnu pažnju vašeg lica i tijela.

Ovoga Božića ‘Dharma Institut ljepote’ za vas je pripremio poklon bon. Radi se o masaži cijelog tijela, glave i lica s maskom od čokolade u iznosu od 40 eura.

Neka vam ovog Božića vaš izgled bude na prvom mjestu. Požurite i rezervirajte svoj termin već danas kontaktom na broj 098 864 858, email [email protected] ili jednostavnim direktnim dolaskom na adresu Maksimirska 105, Zagreb.

Valja istaknuti kako ‘Dharma Institut ljepote’ u svojem asortimanu usluga nudi i masažu cijelog tijela, glave i masažu lica s maskom od čokolade ‘Wellness ritual’ po cijeni od 40 eura, tretman čišćenja lica i dubinske hidratacije ‘Hydrafacial Signature’ po cijeni od 120 eura, Hydrafcial Deluxe iznosi 140 eura te uključuje tretman čišćenja lica, dubinske hidratacije + antiage busteri i red light svijetlo. U ponudi se nalazi i ‘Hydrafacial Deluxe s JLO busterom’ od 180 eura u koji ulazi tretman čišćenja i dubinske hidratacije lica + Jennifer Lopez buster i red light svijetlo.

Nadalje Dharma za vas ima i klasično čišćenje lica po cijeni od 40 eura, zatim Prestige tretman čišćenja lica koji u cijeni od 60 eura uključuje čišćenje lica s ekskluzivnim Circadia protokolima, ‘Med Visage’ po cijeni od 80 eura te uključuje antiage tretman lica s Circadia protokolima, microneedling po cijeni od 80 eura i to kao Mezoterapija s Mesoestetic koktelima te kemijski piling po cijeni od 60 eura.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba