Hrvatska Lutrija objavila sretne vijesti:

Dobitnici podigli svoje nagrade! Veći iznos otišao i u Oroslavje 

Objavljeno: 06.12.2023. zagorjeinternational

Prošlog tjedna dva su dobitnika posjetila glavnu blagajnu Hrvatske Lutrije kako bi podigli svoje vrijedne dobitke.

U ‘Lotu 7’ sreće je imao dobitnik koji je u 91. kolu, 15. studenoga, osvojio 50.000 eura. Da je osvojio značajnu svotu otkrio je dok je pratio televizijsko izvlačenje. 

– Kako su se izvlačili brojevi, tako se i meni razvukao osmijeh na licu – priznao je dobitnik koji je pogodio ‘6+1’. Svoje brojeve bira nasumično, a da će se jednom izvući oni pravi uvijek se potajno nadao: 

– Tko ne igra ne može ni dobiti, zato ću ja nastaviti i dalje igrati po svom – izjavio je.

Drugi dobitnik podignuo je Jackpot dobitak u igri ‘Sve ili Ništa’ u iznosu od 80.000 eura. U jednoj od četiri odigrane kombinacije nije pogodio niti jedan od izvučenih 11 brojeva 

– Sve sam promašio, ali sam ipak osvojio Jackpot – izjavio je sretni dobitnik. 

Vijest o dobitku proširila se društvenim mrežama, a kada je shvatio da je upravo njegov listić dobitni ostao je opušten. 

– Svaki igrač se potajno nada da će osvojiti dobitak, pa tako sam i ja. Zato sam ostao smiren kad sam saznao za Jackpot, sreća je pronašla put do mene – zaključio je.

U igri Sve ili Ništa svaki dan imate priliku osvojiti Jackpot od 80.000 eura (602.760 kn). Večeras je novo izvlačenje ‘Lota 7’ za Jackpot u iznosu od 1.200.000 eura (9.041.400 kn).

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba