Tko je jučer išao na koncert Aleksandre Prijović, pogodio je 'u sridu' - u goste dovela Jelenu Rozgu i Lepu Brenu

“Najveći aplauz za najveću ikada. Vi ste uvijek bili dobri i savjetovali kao da sam vaše dijete”

Objavljeno: 05.12.2023. zagorjeinternational

Danas je dan odmora od koncerta u prepunoj zagrebačkoj Areni, a izgleda kako će itekako dobro doći jer na sinoćnjoj pozornici dvorane Arena Zagreb zavladala je totalna ludnica kada je Aleksandra Prijović, na četvrtom po redu koncertu, zapjevala s čak dvije gošće.

Najprije se Aleksandri pridružila splitska pjevačica Jelena Rozga, s kojom je otpjevala ‘Ginem‘, veliki hit Splićanke. Kad je pjesma završila, Rozga i Prijović poletjele su jedna drugoj u zagrljaj, pa su podijelile neke detalje o svom prijateljstvu, piše Jutarnji list.

– Mi se znamo već dosta godina i ona je posebna i zato je najbolja. Srce moje dobro hvala ti – rekla je Aleksandra, a publika je zatim počela skandirati “Jelena! Jelena!”.

– Hvala ti što si me pozvala i hvala na ovako lijepom dočeku. Aleksandri nakon svakog koncerta napišem istu poruku – da joj želim da leti u svemu i da uživa do kraja – rekla je Jelena

– Ja sam odrasla na Jeleninim pjesmama i jedna od mojih omiljenih je ova sljedeća – rekla je Aleksandra pa su skupa zapjevale “Minus i plus”, a zatim i “Dani su bez broja”.

Na kraju je Prijović s Rozgom zapjevala pjesmu Lepe Brene “Hajde da se volimo”, prenosi Dnevnik.hr.

Tek onda je nastala totalna ludnica jer je na pozornicu izašla i Lepa Brena koja je zapjevala s njima.

– Dobra večer. Ne mogu sakriti radost i uzbuđenje što pjevam ovdje s Aleksandrom – poručila je Brena.

– Najveći aplauz za najveću ikada. Vi ste uvijek bili dobri i podržavali ste me i savjetovali kao da sam vaše dijete. Jako sam sretna što imam priliku živjeti u vašem vremenu – emotivno joj je rekla Prijović.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba