‘Duh Konjščine na jedan drugačiji način’

Izložbom talentiranog umjetnika Antona Kudryashova i službeno počeo “Advent u Konjščini”

Objavljeno: 04.12.2023. zagorjeinternational

Kulturni Centar Konjščina bio je domaćin još jedne iznimne kulturne manifestacije, ovoga puta predstavljajući drugu izložbu autora Antona Kudryashova pod nazivom “Moja Konjščina”.

Posjetitelji su imali priliku zaroniti u svijet Antona Kudryashova, istaknutog umjetnika s posebnim osjećajem za lokalni identitet. Osim što su brojni posjetitelji mogli uživati u izložbi, omogućena je bila i kupnja tih istih slika kako bi mještani mogli uživati i u vlastitom domu. 

Svečano otvaranje izložbe označilo je i početak “Adventa u Konjščini”, a načelnici Aniti Krok pripala je čast otvoriti izložbu, a samim time i “Advent”.

– Ova izložba je prava prigoda da ljubitelji umjetnosti unesu dašak Konjščine u svoje domove. Anton Kudryashov uspio je uhvatiti duh Konjščine na svoj način, a svaka slika priča svoju priču o našem kraju. Ovim putem smo iskoristili priliku svečano označiti početak “Adventa u Konjščini”, vrijeme kada zajedno dijelimo radost i toplinu blagdana – rekla je načelnica Krok i dodala kako je ovogodišnji adventski program bogat i šarolik, prikladan za sve generacije.

Uz umjetničke vizije Kudryashova, atmosferu su dodatno obogatile dvije skladbe koje je odsvirao Borna Bručić u pratnji korepetitorice profesorice Svjetlane Vlajinić te pod mentorstvom profesorice Tatijane Lenart.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba