SUPERTALENT: Mladi Humčan među četiri najbolja

VIDEO: BRAVO! Dino oduševio s Čolinim hitom ‘Ti si mi u krvi’

Objavljeno: 02.12.2023. zagorjeinternational

Večeras će gledatelji doznati imena četvero finalista RTL-ova glazbenog showa Superstar, koji će se boriti za pobjedu i nagradu od 50.000 eura. U polufinalu je nastupilo najboljih osam natjecatelja i pokušalo dati sve od sebe jer za četvero od njih ova glazbena avantura večeras završava, a četvero će nakon emisije nositi titulu finalista Superstara.

Mia Ribić, Andrea Jelonjić, Hana Ivković, Vanessa Kralj, Ivan Vidović Eyevan, Petar Šegedin, Dino Miklaužić i Toni Peruško su već pregršt puta dokazali da su glasom, emocijom i karizmom na pozornici zaslužili svoje mjesto u polufinalu, no sad, kad je pobjeda sve bliže, raste i uzbuđenje.

Dino Miklaužić iz Huma na Sutli otvorio je polufinalnu emisiju Superstara izvedbom pjesme ‘Ti si mi u krvi’ Zdravka Čolića.

– Prošli put si isto ušao u koštac s jednom teškom, zrelom pjesmom i rekao sam ti da zvučiš kao dječak. Mea culpa, moja greška – rekao mu je Tonči Huljić.

– Smiješan si i kad budeš pjevao djevojčice će vrištati – rekla mu je Severina, a Nika je dodala da joj je najdraže što je Dino “roker koji uzme ovakve balade i iznese ih na svoj način”.

– Ubijaš kako pjevaš – rekao je Filip.

Dino je prvi ušao u polufinale, a za njim Toni, Petar i Hana.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba