Ovo je popis mama

BABY BOOM U ZAGORJU: U OB Zabok rođeno 25 mališana. Nakon dugo vremena rođeni i muško-ženski blizanci

Objavljeno: 01.12.2023. zagorjeinternational

Proteklog je tjedna u rodilištu OB Zabok, od 24. studenoga do 1. prosinca, rođeno 25 beba od čega 15 dječaka i 10 djevojčica.

Dječake su rodile Ivana Belošić iz Pregrade, Ines Blažić iz Bedekovčine, Tamara Kranjec iz Konjščine, Branka Veliki iz Selna kod Krapinskih Toplica, Andrea Krajačić iz Huma Zabočkog, Mateja Pavlušec iz Vižovlja kod Velikog Trgovišća, Tea Gvardijan iz Oborova Bistranskog, Irena Šenjug iz Lepajca kod Krapine, Ivana Mikulčić-Ciboci iz Budinšćine, My Tien Duong Ngoc iz Luga Zabočkog, Kristina Hržina iz Dubrovčana kod Velikog Trgovišća, Nikolina Meštrović iz Huma Bistričkog kod Marije Bistrice, Tea Dupelj iz Gornja Podgora kod Donje Stubice i Maja Belić iz Svetog Križa Začretja.

Djevojčice su rodile Natalija Kriman iz Bedekovčine, Danijela Jurina iz Radoboja, Mateja Katić iz Zagreba, Ivana Razum iz Modrovca kod Gornje Stubice, Birgit Brlečić Pavlek iz Zlatara, Kristina Hršak iz Čreta kod Krapinskih Toplica, Martina Družinec iz Donje Pačetine kod Svetog Križa Začretja, Rea Levanić iz Krapine i Jelena Galic iz Velikog Komora kod Mača.

Muško-ženske blizance rodila je Andreja Antolić Petrišić iz Klanjca. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba