ZABOK - ZA zabavu, ZA druženje, ZA uživanje

Program ovogodišnjeg Adventa u Zaboku bogatiji i atraktivniji no ikad! 

Objavljeno: 28.11.2023. zagorjeinternational

Grad Zabok i ove godine za najljepše doba u godini priprema bogat Advent s najatraktivnijim glazbenim imenima, izložbama, radionicama i predstavama za djecu, predstavljanju knjiga, sportskim i drugim događajima. 

I ove su godine u adventsko vrijeme poseban doprinos dale udruge s područja grada koje su, svaka u svom području, pripremili brojna događanja. 

Sam advent počet će u čarobnoj atmosferi predstavljanja jedne od trenutno najčitanijih domaćih knjiga ‘Tuširanje duše’ Danijele Martinović u gradskoj knjižnici 2. prosinca od 18 sati. U sljedećim danima prosinca uslijedit će brojne izložbe, projekcije prigodnih filmova za najmlađe, predstave, božićni sajmovi i radionice u školama i vrtiću dok se 15. prosinca održava već tradicionalna Večer Zabočana – dodjela nagrada najuspješnijim sportašima. 

Advent na trgu, uz prigodnu gastro ponudu na ugostiteljskim kućicama, započinje 21. prosinca uz nastup ‘Črlenih lajbeka’ od 18 sati  i show s vatrom koji će izvesti ‘Cirkultura’. Već sljedeći dan, 22. prosinca Danijela Martinović ponovno dolazi u Zabok, ovog puta u svojstvu glazbenice. U 20 sati održat će veliki koncert na Trgu K.Š. Gjalskog. Idućeg dana, 23. prosinca u jutarnjem terminu od 8 do 12 Udruženje obrtnika Grada Zaboka održat će na Trgu K.Š. Gjalskog druženje humanitarnog karaktera gdje će se skupljati sredstva za ‘PIK PAK’ kuću DND-a Zabok, a istog dana slijedi koncert ‘Psihomodo popa’ na Trgu K.Š. Gjalskog od 20 sati. 

Već tradicionalni ‘Dječji dan’, uz predstave, darivanje mališana, nastup mažoretkinja, animatore i drugo, očekuje nas 30. prosinca od 10.30 sati na Trgu K.Š. Gjalskog, a istog dana u 18 sati na istom mjestu nastupit će dobro poznati duo ‘Hands&Voice’. 

Doček nove godine rezerviran je za ‘Kavalire’ koji će zabavljati Zabočane i njihove goste od 22 sata. 

– Pripremili smo uistinu bogat i atraktivan program koji je jedan od najjačih u sjeverozapadnoj Hrvatskoj. Reakcije na pripremljene sadržaje su odlične što nas posebno veseli. Ovim putem pozivamo sve u Zabok na adventska događanja – poručili su iz Grada Zaboka. 

Događanja podupire i TZ ‘Srce Zagorja’. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba