PREGRADA: Zbog neprilagođene brzine sletio s ceste u kanal

Više od 20 vatrogasaca spašavalo prikliještenog vozača

Objavljeno: 26.11.2023. zagorjeinternational

Više od 20 vatrogasaca spašavalo je sinoć nesretnog vozača koji je automobilom izletio s ceste i ostao zaglavljen u vozilu.

Kako javljaju vatrogasci, nesreća se dogodila u subotu oko 18 sati u mjestu Stipernica kod Pregrade u Zagorju. Na mjestu nesreće vrlo brzo su stigli vatrogasci DVD-a Pregrada i Stipernica, prenosi Danica.

Vozač automobila VW Tiguan na lokalnoj je cesti u Stipernici u jednom trenutku zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor te izletio s prometnice. Prema prvim neslužbenim informacijama, nije teže stradao.

– Zaprimljena je dojava da je u Stipernici došlo do slijetanja vozila u kojem je prikliještena osoba. Na intervenciju izlaze navalno vozilo i autocisterna s 10 vatrogasaca u 18:06 sati – rekli su sinoć u DVD-u Pregrada te nadodali:

– Na mjesto intervencije stižemo istovremeno sa kolegama iz DVD-a Stipernica. Na intervenciju se ukupno odazvalo 17 vatrogasaca DVD-a Pregrada – poručuju iz DVD Pregrada.

Članovi DVD-a oslobađali su priklještenu osobu te je predali ekipi hitne pomoći.

– Pristupamo stabilizaciji vozila, oslobađamo prikliještenu osobu te ju predajemo ekipi hitne medicinske pomoći. Naknadno nam se priključuje i ZJVP te kombi vozilo – rekli su sinoć u DVD-u Pregrada.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba