Taproom Nove Runde ide na zimsku pauzu

OVOG PETKA: Sezonu će zatvoriti ekipa iz Razdora koja ujedno slavi sedam godina postojanja. Svi ste pozvani!

Objavljeno: 23.11.2023. zagorjeinternational

Taproom Nove Runde otvoren je u sklopu #C4Day manifestacije 2023. godine i svaki petak uveseljava žedna grla pivskih geekova i slučajnih putnika koji ‘zalutaju’ prateći hmeljne putokaze do Zaboka. U srpnju je održan i veliki ‘Nova Runda Beer Bash’koji je bio prožet slavljeničkim notama 10 godina postojanja Nove Runde. U drugom dijelu godine, održane su i prve svirke unutar Taprooma zahvaljujući ekipi ZCUK Regenerator – prva je bila večer sirovih riffova u sklopu ‘Metal Ressurection’ eventa na kojoj su svirali Zenoth, Sinner takes all i Duelist, dok je druga večer bila upotpunjena glazbom bandova Diskonaut, Soba 9 i Elemental.   

Proteklo je puno piva kroz Taproom 2023. Godine, održano je dosta svirki i vrijeme je da Nova Runda Taproom, kao i svake godine, ode u svoju zasluženu zimsku mirovinu.  

Ovog petka, 24. studenoga, Taproom u Zaboku će raditi od 15 sati, a uz pivo će se moći uživati i u delicijama koje će pripremati ekipa BBQ Hot Yarda. Svirke su obilježile ovu sezonu Taprooma pa bi red bio da se godina svirkom i zatvori. U 20 sati na binu u Taproomu izlazi band Razdor koji ujedno slavi sedam godina postojanja!               

Razdor

Razdor je ekipa koja, prije svega, funkcionira kao obitelj, a tek nakon toga kao rock atrakcija.

Band je s radom započeo izvođenjem najvećih hitova legendarnih Majki, a neko vrijeme djelovao i kao tribute band. Utjecaj Majki je vidljiv i iz samog naziva banda. S vremenom je ‘tribute to Majke’ forma malo zapostavljena, a repertoar dopunjen rock coverima našeg govornog područja, naravno, pod uvjetom da se ne kompromitira zvuk i energija punokrvnog rock benda kakav je bio do tada.

Kroz godine je kroz bend prošlo dosta glazbenika, a da bi se u protekle tri godine iskristalizirala sadašnja postava od šest članova (Besni, Perko, Boroš, Klemen, Filip, Nenad).

Band najčešće nastupa po moto susretima i rock klubovima u regiji, ali nije im strano ni odsvirati na atletskom mitingu. Uz sve to, žive za trenutak kad će njihovi klinci osnovati Razdor 2 te da zajedno grade autoput… Autoput ljubavi i rock’n’rolla. Što se tiče nadolazećeg koncerta, band, zajedno sa dečkima iz Nove Runde, želi obilježiti svojih sedam aktivnih godina, uz vlastitu produkciju i scenografiju. Pivovara kao sinonim za zajedništvo i dobre emocije zvuči kao savršena lokacija …   

Više o eventu možete saznati na Facebook stranici eventa. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba