Kvaliteta proizvoda i posvećenost visokim standardima u proizvodnji ključne su vrijednosti

‘NGH Beton’ širi svoje usluge u Oroslavju i Donjoj Stubici 

Objavljeno: 22.11.2023. zagorjeinternational

Nedavni koraci tvrtke ‘NGH Beton’ unose novi standard u domaćoj građevinskoj industriji. Proširenjem proizvodnje na novu lokaciju u Oroslavju, ‘NGH Beton’ postaje neizostavan partner u realizaciji građevinskih projekata na širem području.

Betonara na novoj lokaciji u Oroslavju donosi brojne prednosti klijentima i partnerima u graditeljstvu. Ista ne samo da pruža širu dostupnost visokokvalitetnih betonskih proizvoda, već unapređuje logistiku isporuke, čime omogućuje još bolju podršku za projekte na području sjeverozapadne Hrvatske

S ciljem pružanja još bolje usluge klijentima i partnerima, ‘NGH Beton’ nudi mogućnost kupnje proizvoda i na dosadašnjoj lokaciji u Donjoj Stubici. Poslovanjem na dvije lokacije olakšava se i ubrzava proces nabave, nudi praktičnost i efikasnost prilikom planiranja i realizacije građevinskih projekata te osigurava vrhunska usluga i proizvodi koji zadovoljavaju i najzahtjevnije potrebe na tržištu.

Kvaliteta proizvoda i posvećenost visokim standardima u proizvodnji i uslugama ostaju ključne vrijednosti tvrtke, a moderna tehnologija i strojevi osiguravaju efikasnu i visokokvalitetnu proizvodnju betonskih mješavina istovremeno vodeći brigu o okolišu i održivosti. Ovaj strateški korak u poslovanju jasno pokazuje njihovu posvećenost unapređenju lokalne zajednice stvarajući prilike za nova zapošljavanja i promovirajući ekonomski razvoj grada Oroslavja i Krapinsko – zagorske županije.

Za sve informacije o proizvodima, cijenama i uslugama, možete se obratiti direktno na lokacijama u Oroslavju i Donjoj Stubici, gdje vas očekuje stručan tim spreman da vam pruži podršku u realizaciji projekata. Kontaktirati ih možete putem telefona 091/165-7503 ili 049/286-099 ili elektroničke pošte [email protected].

Za kraj, evo i nekoliko dodatnih informacija.

NGH Beton – Oroslavje
Adresa: Mokrice 180 G
Radno vrijeme: pon-pet 7-16 h i sub 7-12 h
Kontakt: 091 165 7503 ili 049 286 099

NGH Beton – Donja Stubica
Adresa: Golubovečka 85 ulica
Radno vrijeme: pon-pet 7-16 h 
Kontakt: 091 165 7503 ili 049 286 099

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba