Poznati zagorski radijski voditelj i glazbenik Ivan Benc oduševio gestom

E, TO JE BRAT: Kiu koju je osvojio na nagradnoj igri odlučio pokloniti sestri

Objavljeno: 19.11.2023. zagorjeinternational

Krapinčanin Ivan Benc, zagorski glazbenik, kantautor i radijski voditelj, kao što smo pisali, proteklog je tjedna na nagradnoj igri poljoljekarni KTC-a osvojio glavnu nagradu, automobil KIA Rio. No, neće je zadržati, već će auto, objavio je na Facebooku, pokloniti svojoj sestri, a on će nastaviti voziti 23 godine star auto.

Objavu prenosimo u cijelosti:

– Ne stavljam sve i ne dijelim na društvenim mrežama, kao što je ležanje po bolnicama, otkriće karcinoma, vađenje bubrega..i druge zdravstvene i životne tegobe. To dijelim s onima koji su mi najbliži i s Gospodinom. No, budući da gotovo svi već znaju i da imam veliki razlog za slavlje, rado dijelim sa svima radosnu vijest.
Dakle, da sam prestao raditi vinograd sada nebi bio vlasnik novog auta. U KTC- ovoj nagradnoj igri u Poljoljekarnama na samo Martinje (to je stvarno znakovito) izvukli su moje ime da bi mi u ponedjeljak javili da sam osvojio Kiu Rio. Još uvijek gotovo da ne vjerujemo ali smo presretni i zahvalni.
Hvala Darku Fiketu na vožnji u Križevce i odličnim fotkama, Dadi iz Kumova na brzo riješenim osiguranjima, a svima u KTC-u posebno curama u Krapini na radosti koju smo podijelili zajedno! I da.. sestra je zaslužila novu Kiu a meni ostaje mlađi punoljetnik (tek su mu 23). Hvala svima na čestitkama i lijepim željama. P.S. Traži se dobar kum ili kumica maloj Kiji i dostupan sam za testnu vožnju – napisao je Benc.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba