OROSLAVJE: Posljednji mjesec u godini razveselit će najmanje i najstarije, a uskoro kreće i Advent

“Grad je uspješno poslovao, pa smo odlučili počastiti Oroslavčane – nema plaćanja vrtića ni produženog boravka, a božićnice, naknade i stipendije će biti veće”

Objavljeno: 17.11.2023. zagorjeinternational

Iako su u prosincu dani izuzetno kratki i tmurni što se onda može odraziti i na raspoloženje ljudi, u Oroslavju ovog prosinca zasigurno neće biti lošeg raspoloženja. Naime, kako nam je otkrio gradonačelnik Viktor Šimunić, s obzirom na to što je Grad dobro poslovao u protekloj godini, sada slijedi nagrada za građane. 

– Odlučili smo, pošto je Grad uspješno poslovao u ovoj godini, počastiti građane u prosincu kako bi svi zajedno mogli uživati u pravoj božićnoj čaroliji koju smo im pripremili. Tako smo Oroslavčane odlučili počastiti na način da roditelje oslobodimo od plaćanja vrtića za najmanje, za one nešto starije školarce osigurali smo besplatan produženi boravak, a povećali smo i božićnice, naknade za novorođenčad te stipendije za otprilike 17 posto – rekao nam je gradonačelnik Šimunić koji je želio na ovaj način uljepšati Božić sugrađanima, a ovom prilikom se zahvalio gradskim djelatnicima na uloženom trudu.

Iskoristili smo ovu priliku i pitali gradonačelnika što se sprema na ‘Adventu u Oroslavju’.

– Program će biti na trgu i u Domu kulture. Tu će biti puno dječjeg programa, ali i za sve ostale generacije. Bit će koncerata, priča i poklona, no svi konkretni detalji će biti objavljeni ovog vikenda – zaključio je uz najavu Šimunić.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba