Pretužna priča psa Rokyja, ali možete mu pomoći

Vlasnici su otišli u Njemačku, hrani ga jedna starija gospođa, no sam je i zatvoren u boksu

Objavljeno: 16.11.2023. zagorjeinternational

Udruga ‘Srce za šapice’ objavila je na svojim društvenim mrežama tužnu sudbinu psa Rokyja iz Vinkovaca. Naime, kako stji u objavi, Rokyjevi su vlasnici prije tri godine otišli u Njemačku, a njega su ostavili. Hrani ga jedna starija gospođa, no Roky je cijelo vrijeme tužan i sam, a živi u boksu.

– Ovom psu bi bilo bolje da je na ulici jer bi ga netko tako već vidio. Ovdje samo može čekati da prođu godine koje mora odživjeti pa da se spasi. Ja da mogu sve bi te boksove poravnala bagerom jer boks nije mjesto za živo biće u kojem će provesti život. Ali ipak ima puno ljudi koji misle drugačije. Vjerujem da vama koji ste takvi život stalno pruža iskustvo hladnog boksa i neizvjesnosti, hoćete li imati što jesti i čime platiti račune, pa mislite da ste zaslužili bolje, ali jednostavno nikako da vam krene. To vam je zato što bolje niste ni zaslužili – stoji u emotivnoj objavi

– Molim vas ako ima ikakav privremeni smještaj za ovog psa da ne bude tu još jednu zimu jer on nema nikakvu sansu da će itko doći po njega. Tu može samo čekati da umre i svi njegovi dugi dani se svode na to da pokušava izaći – piše u objavi. 

Iz udruge su dodali da se prijevoz može organizirati bilo gdje i pozvali ljude dobra srca da pomognu Rokyju.   

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba