U nesrećama ozlijeđeno ukupno troje ljudi, dvoje lakše i jedan teško

U Grdencima se zabili se u betonski zid, u Štrucljevu sletjeli u kanal

Objavljeno: 06.11.2023. zagorjeinternational

Zagorska je policija izvijestila o prometnim nesrećama koje su se ovog vikenda dogodile na prometnicama koje sigurnosno pokriva. 

– U nedjelju oko 5 sati u Grdencima se dogodila prometna nesreća u kojoj su dvije osobe zadobile tjelesne ozljede. Do prometne nesreće je došlo jer 23-godišnji vozač osobnog vozila nije prilagodio brzinu kretanja uvjetima na kolniku te u zavoju prešao na suprotnu stranu kolnika i sletio van kolnika u betonski zid i ogradu – izvijestila je policija. 

Utvrđeno je kako je vozač upravljao osobnim vozilom pod utjecajem alkohola od 2,10 promila. 

U prometnoj nesreći vozač, 23-godišnjak, zadobio je lakše tjelesne ozljede, a suvozač u vozilu, isto tako 23-godišnjak, zadobio je teške tjelesne ozljede. Medicinska pomoć pružena im je u Općoj bolnici Zabok.

– Također, u nedjelju je u Štrucljevu na DC 1 došlo do slijetanja osobnog vozila van kolnika u odvodni kanal, a uzrok prometne nesreće je neprilagođena brzina. Utvrđeno je kako je 22-godišnjak upravljao vozilom s 1,94 promila alkohola u organizmu. U prometnoj nesreći 22-godišnjak zadobio je lakše tjelesne ozljede, medicinska pomoć pružena mu je u Općoj bolnici Zabok gdje je i zadržan na liječenju – stoji u priopćenju policije. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba