Šest nesreća ovog vikenda na zagorskim cestama

Tri nesreće uzrokovali pijani vozači. Najpijaniji je napuhao 2,10 u Grdencima kod Zaboka

Objavljeno: 06.11.2023. zagorjeinternational

Zagorska policija je izvijestila o događajima koji su se tijekom proteklog vikenda dogodili na području koje sigurnosno pokriva. 

– Po pitanju kriminaliteta evidentirali smo dva kaznena djela krađe i dva kaznena djela oštećenja tuđe stvari. Na prometnicama naše županije tijekom vikenda zabilježili smo šest prometnih nesreća – rekli su iz policije.

Četiri nesreće bile su s materijalnom štetom do kojih je došlo u Oroslavju zbog oduzimanja prednosti prolaska, u Pustodolu i Donjoj Pačetini zbog ne kretanja vozilom uz desni rub kolnika te u Dubrovčanu uslijed neprilagođene brzine, vozač koji je sletio vozilom s kolnika i potom se prevrnuo. U toj nesreći vozač je bio pod utjecajem alkohola od 1,34 promila.

– U prometnoj nesreći do koje je došlo u Grdencima zbog neprilagođene brzine, jedna osoba zadobila je lakše tjelesne ozljede i jedna osoba teške tjelesne ozljede, a vozač koji je skrivio nesreću upravljao je vozilom pod utjecajem alkohola od 2,10 promila – stoji u priopćenju policije.

U Štrucljevu na DC1, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila lakše tjelesne ozljede, a do nesreće je došlo zbog neprilagođene brzine. Vozač koji je skrivio nesreću upravljao je vozilom pod utjecajem alkohola od 1,94 promila.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba