Fatalne djevojke

Mato pozvao Anu i Ivanu na druženje, pa ostao bez 3200 kuna i odličja Reda Danice Hrvatske s likom Blaža Lorkovića

Objavljeno: 02.11.2023. zagorjeinternational

Mato je 5. siječnja pozvao Anu i Ivanu na druženje u svoj stan u Zagrebu, a kasnije je atraktivne djevojke optužio za kazneno djelo krađe.

Naime, Mato ih je optužio da su u njegovu stanu iz novčanika ukrale 3200 kuna te odnijele Matino odličje Reda Danice Hrvatske s likom Blaža Lorkovića, piše Danica.hr.

Ana sve opovrgava. Priznaje kako s Matom komunicira još od 2020. godine, ali kaže kako ljubavnog odnosa nije bilo premda je Mato to htio. S frendicom Ivanom bila je kod Mate u stanu 5. siječnja, a potom su došle k njemu i 8. siječnja.

– Plan je bio da se tog dana navečer vratim i prespavam kod Mate, ali na kraju nisam došla. Ujutro me nazvao i pitao tko je dirao novce u njegovu novčaniku, ali ja nemam ništa s tim i nemam pojma o tome – branila se Ana.

Ivana je potvrdila ono što je Ana rekla i dodala da ni ona nije upoznata s time što se dogodilo s novcem iz novčanika, odnosno s odličjem Reda Danice Hrvatske.

Mato je rekao da su djevojke došle k njemu oko 15 sati i ostale do 20 sati, a par dana poslije stigle su u 17 sati i ostale do 20.30 sati. Drugi dan ujutro primijetio je da mu nedostaje 3200 kuna, ali i odličje.

– Siguran sam da su to ukrale Ana ili Ivana jer nitko drugi u to vrijeme nije bio u mojem stanu osim njih dvije – rekao je Mato istražiteljima, a oni su mu povjerovali te protiv djevojaka podigli optužnicu za krađu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba