Policija je pronašla ukradeni auto, no to je bila samo jedna od loših vijesti u nizu za vlasnika

KAKAV ŠOU: Ukrao skupi Audi RS7 kako bi se s njim pohvalio na ‘car meetu’ pa su ga zatim i njemu ukrali

Objavljeno: 02.11.2023. zagorjeinternational

Brian Eller, vlasnik novog Audija RS7 vrijednog oko 120.000 dolara, odsjeo je u hotelu u Baltimoreu. Zaposlenik hotela zadužen za parkiranje automobila u garažu hotela uzeo je Audi i otišao na vožnju, piše Index.  

Nije se samo provozao kvartom, već se uputio na ‘car meet’ kako bi se pokazao u “svojem“ novom automobilu. Osoblje hotela ubrzo je uvidjelo da je Audi nestao, pa su obavijestili vlasnika. Menadžer hotela priopćio mu je neugodnu vijest.

– Imamo loše vijesti. Sinoć vam je naš službenik ukrao auto. Doslovno sam rekao, mora da se šališ. Ovo mora biti san. Ovo mora biti šala – rekao je Eller za Fox5.

Međutim tu lošim vijestima nije kraj. Naime, zaposlenik hotela Jordan Richardson se doista dovezao na ‘car meet’ u obližnji Canton. Policiji je izjavio kako su trojica kradljivca iskoristila njegovu neopreznost i ukrala mu Audi.  

Policija je naknadno pronašla Audi, koji je bio gotovo u potpunosti uništen. Interijer je razvaljen i natopljen benzinom, karoserija je oštećena, a zamjetne štete pretrpjelo je i podvozje automobila.  

Eller će se po svemu sudeći namiriti od osiguranja i samog hotela, dok Richardsonu prijeti zatvorska kazna.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba