Matthew Perry nije konzumirao 'Fantanil' ni 'Metamfetamin'

Objavljeni prvi rezultati toksikološkog nalaza Matthewa Perryja koji je preminuo u 55. godini

Objavljeno: 01.11.2023. zagorjeinternational

Glumac kojeg je proslavila uloga Chandlera Binga u hit američkoj televizijskoj komediji “Prijatelji”, preminuo je u 55. godini života u subotu u kući u Pacific Palisadeu u Los Angelesu, a policija od tog trenutka radi na istrazi vezano za smrt glumca.

Toksikološki nalaz

Objavljeni su prvi rezultati toksikološkog nalaza koji su potvrdili da Matthew Perry nije konzumirao ‘Fentanil’ ni ‘Metamfetamin’, te nema tragova tih ilegalnih supstanci u njegovom tijelu. Ovo je samo prvi nalaz, a očekuje se i novi veliki nalaz koja bi trebao otkriti je li u njegovom tijelu bila opasna doza nekog lijeka za koji je posjedovao liječnički recept – donosi Večernji list.

Glumac kojeg je proslavila uloga Chandlera Binga u hit američkoj televizijskoj komediji “Prijatelji”, preminuo je u 55. godini života u subotu u kući u Pacific Palisadeu u Los Angelesu, a policija od tog trenutka radi na istrazi vezano za smrt glumca. Perry je pronađen mrtav u svom domu i prema nekima je moguć uzrok smrti i infarkt miokarda nakon kojeg se glumac utopio.

Sumnjive supstance

Potvrđeno je kako policija nije pronašla sumnjive supstance u njegovom domu i pronašli su samo lijekove za koje je imao recept od liječnika i nije bilo očitih znakova traume, potvrdio je glasnogovornik policije Los Angelesa za medije. Ured medicinskog istražitelja okruga Los Angeles potvrdio je ranije kako je autopsija završena u nedjelju te se još čekaju toksikološki nalazi, a s patologije su objasnili kako je potrebna dodatna istraga u slučaju smrti glumca Matthewa Perryja. 

– U slučajevima kada se uzrok smrti ne može utvrditi u vrijeme obdukcije, izdat će se odgođena potvrda dok se ne završe dodatne analize – stoji u objašnjenju. 

Glasnogovornik vatrogasne službe Los Angelesa Brian Humphrey rekao je za CNN da je hitna pomoć u Perryjev dom stigla u subotu u 16:07 sati, a policija je stigla koju minutu kasnije. Perry (54) je pronađen u svojoj hidromasažnoj kadi i bio je bez svijesti, navodi Los Angeles Times pozivajući se na izvore iz policije. Perryjevi roditelji, John Bennett Perry i Suzanne Morrison, zajedno s njegovim očuhom, Keithom Morrisonom, viđeni su kako dolaze u glumčev dom u subotu navečer dok je policija još obavljala očevid. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba