Sutkinja je cijeli slučaj odbacila, evo zašto

Pijana Mirela (29) konobaricu Anu vukla za kosu, a onda policajcima psovala mater

Objavljeno: 27.10.2023. zagorjeinternational

U ugostiteljskom objektu ‘Plavi 9’ na sisačkom području, između 20.15 i 22.15 sati 20. travnja 2019. godine, Mirela (29) se napila k’o majka, napravila je cirkus u spomenutom kafiću, a potom i u policijskom vozilu. 

– Mirela je narušavala javni red i mir na naročito drzak i nepristojan način tako da je u alkoholiziranom stanju od 2,14 promila ušla u šank i s obje ruke uhvatila za kosu konobaricu Anu. Potom je prilikom prijevoza u službenom policijskom vozilu do prostorija za zadržavanje vrijeđala policijske službenike pogrdnim riječima: Govna policijska, je*em vam mater, smeća, glupani – navodi se u optužnom prijedlogu, prenosi Danica.hr.

Mirela je uhićena i zadržana u pritvoru do sredine idućeg dana, kad se otrijeznila. No, prekršajna je sutkinja u Sisku ovih dana odbacila sve optužbe protiv nje. Nije, zapravo, imala previše izbora.

Zbog toga što se incident dogodio još u travnju 2019. godine, sutkinja je naglasila kako su “protekle više od četiri godine od počinjenja prekršaja, zbog čega se prekršajni progon ne može više pokrenuti pa je sud optužbu odbio”.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba