Fotografije ”Između neba i zemlje” možete pogledati do 15. studenog

LOVAC NA MUNJE: U Mariji Bistrici organizirana prva samostalna izložba fotografa Antona Kudryashova

Objavljeno: 22.10.2023. zagorjeinternational

Općinska knjižnica i čitaonica Marija Bistrica organizirala je izložbu fotografija Antona Kudryashova ”Između neba i zemlje”. Izložba je organizirana povodom Mjeseca hrvatske knjige, a otvorila ju je načelnica Konjščine Anita Krok, piše Radio Marija Bistrica.  

Kratko su se obratili i načelnik Marije Bistrice Josip Milički i načelnica Zlatar Bistrice Vesna Mikulec, Antonova bivša profesorica iz škole. Na kraju je nekoliko riječi rekao i sam autor, iskreno priznavši kako je trema razlog što je govorio kratko. Zahvalio je svima koji su mu pomogli, a sjajne fotografije govore sve o njegovom radu.  

U glazbenom dijelu programa nastupili su učenici Glazbene škole pri OŠ Marija Bistrica Dora Šimunec i Luka Sugnetić.

Ovo je njegova prva izložba, ali nikako ne i zadnja, jer će u svojoj Konjščini izlagati u Adventu, 2. prosinca, s drugom temom. No, kako je Anton pravi ”lovac na munje”, zasigurno će i munje biti tema nekih budućih izložbi.  

Mnogi su se posjetitelji promatrajući Antonove fotografije, prisjetili oluja i nevremena kojih ove godine nije nedostajalo, uz zaključak, koji je i izrečen:  Ono što u nekima izaziva strah, Anton pretvara u sjajnu umjetnost. Izložba ostaje otvorena do 15. studenoga, a može se pogledati u radnom vremenu knjižnice. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba