Hvalevrijedan projekt ‘Informatičkog opismenjavanja hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji, udruga i jedinica lokalne samouprave’

UDVDR KZŽ: Pet kompleta računala stiglo u desinićku osnovnu školu

Objavljeno: 21.10.2023. zagorjeinternational

U projektu “Informatičkog opismenjavanja hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji, udruga, jedinica lokalne samouprave i inih” Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Krapinsko – zagorske županije, u kojem je udruga do danas donirala 1247 računala, predana je u prostorijama škole 18. listopada donacija pet kompleta stolnih računala kao potpora u radu učenicima i profesorima Osnovne škole Đure Prejca iz Desinića.

Donacija je realizirana kao primjer iznimno dobre suradnje braniteljske udruge i jedinica lokalne samouprave u konkretnom slučaju općine Desinić uz potporu Krapinsko – zagorske županije.  

Braniteljska udruga već godinama u OŠ Đure Prejca u Desiniću u projektu Promicanja istine o Domovinskom ratu u školama predaje o Domovinskom ratu učenicima osmog razreda prije njihovog dvodnevnog posjeta gradu heroju Vukovaru, a prema Odluci Središnjeg odbora udruge nastavak je jednog trajnog prijateljstva i došla je u prave ruke.

U ime udruge donaciju je ravnateljici osnovne škole Anici Karažija uručio načelnik Desinića Zvonko Škreblin uz članove udruge Posavec Željka i Horvatin Josipa.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba