U akciju se uključile i tri zabočke srednje škole čiji su učenici ovom prilikom ostvarili 99 volonterskih sati

LJUDI, DIVNI STE! Kroz akciju “Vaš dar za pravu stvar“ prikupljeno prehrambenih namirnica u vrijednosti preko 1500 eura 

Objavljeno: 20.10.2023. zagorjeinternational

Hrvatski Crveni križ, njegova društva i ‘Kaufland Hrvatska’ provodili su diljem Hrvatske akciju “Vaš dar za pravu stvar“ u razdoblju od 9. do 15. listopada. Gradsko društvo Crvenog križa Zabok je akciju “Vaš dar za pravu stvar“ provelo u suradnji s ‘Kauflandom Zabok’, a akcija prikupljanja materijalnih dobara  provodila se na prodajnom mjestu ‘Kauflanda’. 

Kroz tjedan dana provođenja akcije prikupljale su se osnovne prehrambene namirnice kao što su sol, brašno, ulje, šećer, riža, tjestenina, juha u vrećici, riblje i mesne konzerve.  

Gradsko društvo Crvenog križa Zabok akciju “Vaš dar za pravu stvar“ provelo je  u suradnji  s tri zabočke srednje škole, Gimnazijom Antuna Gustava Matoša, Srednjom školom Zabok i Školom za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok. Škole su osigurale 33 volontera  koji su kroz pet dana volontiranja ostvarili 99 volonterskih sati.

– Prikupljene su prehrambene namirnice vrijednosti 1531,30 eura će se podijeliti korisnicima socijalnih programa Gradskog društva Crvenog križa Zabok u ‘Tjednu solidarnosti’ od 8. do 15. prosinca – ističu iz zabočkog GDCK-a te zahvaljuju građanima na doniranim prehrambenim proizvodima, partneru ‘Kaufland Zabok’ na profesionalnom odnosu, podršci i ljubaznim zaposlenicima, volonterima na uloženom trudu i vremenu, a srednjim školama na suradnji. 

– Volontere i koordinatore volontera pozivamo da s djelatnicima Gradskog društva Crvenog križa Zabok sudjeluju u podjeli paketa hrane socijalno ugroženim građanima u ‘Tjednu solidarnosti’, od 8. do 15. prosinca – dodaju.  

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba