Ova stvarno nema reda ni srama

Ima tek 21 godinu i već je dva puta mrtva pijana vozila. Suca molila da bude blag

Objavljeno: 13.10.2023. zagorjeinternational

Ovih je dana donesena presuda po kojoj je Sanda (21) proglašena krivom jer je lani u listopadu oko 3.30 sati ujutro, u mjestu Mala Buna, “upravljala osobnim automobilom kolnikom Vukomeričke ceste te je zaustavljena i nadzorom je utvrđeno kako je imala alkohola u koncentraciji od 1,59 promila“, piše Danica.hr.

Djevojka je i ranije osuđivana jer je pijana bila za volanom, a ovo joj je bio drugi takav slučaj u vrlo kratkom vremenu. 

Na sudu je sve priznala, rekla da joj je jako žao zbog svega i suca je zamolila da bude blag prema njoj. Sve se dogodilo na području Vukomeričkih gorica.

– Budući da je nesporno utvrđeno da je vozila pod utjecajem alkohola vrlo visoke koncentracije te je već osuđivana radi istovrsnog prekršaja, sud smatra kako postoji opasnost da će ponovno počiniti sličan prekršaj – piše u presudi. 

Kažnjena je s 900 eura te dodatnih 30 eura za troškove postupka, a od kazne joj se oduzima 40 eura jer je dan provela u policijskom pritvoru na triježnjenju. Također, 21-godišnjakinja je dobila i tromjesečnu zabranu upravljanja motornim vozilima. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba