Dobila je tri sedmice i desetku. Mislite li da su bili malo strogi prema njoj?

‘Večere za 5’ ovog tjedna spremaju Zagorci. Dečke sinoć ugostila mlada mesarka Gabrijela iz Desinića

Objavljeno: 12.10.2023. zagorjeinternational

Popularni TV show ‘Večara za 5 na selu’ ovoga tjedna ispunjen je kulinarskim umijećima četvero Zagorca i jedne Zagorke. Gledatelji su upoznali dimnjačara Marka Pogačića iz Kraljevca na Sutli, strojarskog tehničara Stjepana Culija iz Zlatara, mesarku Gabrijelu Juraja, poduzetnika Darija Markulina i umirovljenika Dragutina Boranića iz Marije Gorice.

Goste je sinoć ugostila Desinićanka Gabrijela koja je gledateljima otprije poznata i iz emisije ‘Ljubav je na selu’. 

Mlada mesarka voli tradicionalna jela svog kraja, a rekla je da joj je važna dobra hrana, ali i vesela, pozitivna atmosfera. Ipak, dečke nije oduševila svojom kuhinjom. Od Marka, Stjepana i Dragutina je dobila sedmicu, a od Darija desetku, odnosno, skupila je 31 bod.

Za predjelo je poslužila štrukle sa sirom, a Marku je dala suhomesnate proizvode jer on mliječne ne jede. Zatim je na stol stavila glavno jelo – zagrebački odrezak – a na kraju je sve završilo cheesecakeom sa šumskim voćem.

Gosti nisu bili oduševljeni predjelom, no zato je desert dobro prošao. 

– Štrukle nisu izgledale kako bi trebale, a u glavnom jelu su njoki bili dosta tvrdi – obrazložio je Marko sedmicu.

– Tehnički je bilo malo lošije, no ocjena, dvije za volju i želju, mladost i neiskustvo – komentirao je Darijo.

Inače, Gabrijela je ranije otkrila za medije da ju je majka ostavila kad je imala svega dvije godine, no, kaže, u životu joj baš ništa nije nedostajalo zbog brižnog i pažljivog oca.

– Imala sam nepune dvije godine kada me majka ostavila. Više nije pitala za mene, moje dvije sestre i brata. Tata nas je postavio na noge. Smatram ga najvećim herojem, bolji je od svih Marvelovih superjunaka – rekla je Gabrijela ranije za RTL.hr

Tko će pobijediti u zagorskom tjednu ‘Večere za 5 na selu’  saznat će se sutra navečer. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba