NIŠTA NOVO! Zagorski policajci opet sjajni na sportskim natjecanjima. Održan 31. Zagrebački maraton

Nikola Štefanić pobjednik utrke za Prvenstvo MUP-a, Krunoslav Ivanušec istračao maraton od 21 kilometar

Objavljeno: 09.10.2023. zagorjeinternational

Policijski službenici Policijske uprave krapinsko – zagorske u nedjelju su uspješno sudjelovali na 31. Zagrebačkom maratonu gdje su se natjecali u konkurenciji s više od 4500 trkača. 

Ministarstvo unutarnjih poslova predstavljalo oko 90 trkača.

Trčalo se po ulicama Zagreba, sa startom na Trgu bana Josipa Jelačića, a duljina utrka iznosila je 42 kilometra (maraton), 21 kilometar (polumaraton) i 10 kilometara (Garmin).

Utrka ‘maraton’ i ‘Garmin’ utrka vodile su se kao službeno Prvenstvo Hrvatske u maratonu i utrci na 10 kilometara za pripadnike MUP-a RH, pojedinačno.

U utrci ‘Garmin’ sudjelovao je policijski službenik Policijske uprave krapinsko – zagorske Nikola Štefanić, gdje je u trci za Prvenstvo MUP-a bio uvjerljivo najbolji i osvojio 1. mjesto, dok je ukupno u utrci ‘Garmin’ osvojio 12. mjesto.

Na maratonu je trčao i policijski službenik Policijske uprave krapinsko – zagorske, pripadnik Interventne jedinice policije Zlatar Krunoslav Ivanušec, istrčavši polumaraton u duljini od 21 kilometar i od 1330 trkača izborio sjajno 147. mjesto.

– Pohvale i čestitke policijskim službenicima na sjajnim sportskim rezultatima te vjerujemo da će i dalje nizati sjajne rezultate u sportskim aktivnostima – poručili su kolegama iz PU KZ. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba