Zagorska policija intervenirala na sedam nesreća tijekom vikenda, tri skrivili pijani vozači

Najpijaniji u Oroslavju napuhao 1.86, za petama mu je vozač iz Klokovca s 1.85, a ‘drugoligaš’ iz Benkovca Petrovskog imao ‘tek’ 1.19

Objavljeno: 09.10.2023. zagorjeinternational

Tijekom proteklog vikenda zagorska je policija od kaznenih djela evidentirala dva kaznena djela teške krađe, jedno kazneno djelo krađe i jedno kazneno djelo računalne prijevare.

Od počinjenih prekršaja za izdvojiti je jedan prekršaj naročito drskog i nepristojnog ponašanja i jedan prekršaj neovlaštenog posjedovanja droga. 

– Na prometnicama naše županije tijekom vikenda zabilježili smo sedam prometnih nesreća s materijalnom štetom do kojih je došlo u Budinščini i Globočecu zbog ne kretanja vozilom što bliže desnom rubu kolnika, u Klokovcu zbog nepropisne radnje vozilom, u Lazu Bistričkom uslijed kretanja vozilom preblizu desnom rubu kolnika te u Benkovcu Petrovskom, Maclju na DC1 i Oroslavju zbog ne kretanja vozilom sredinom obilježene prometne trake – dodali su iz policije.

U prometnim nesrećama s materijalnom štetom sudjelovali su i vozači pod utjecajem alkohola, u Oroslavju vozač s 1,86 promila, u Klokovcu vozač s 1,85 promila te u Benkovcu Petrovskom vozač s 1,19 promila.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba