Na tržištu su već 15 godina, a sad će biti samo brend namijenjen korisnicima

VELIKE PROMJENE: Hrvatski Telekom pripaja poznatog hrvatskog telekomunikacijskog operatora

Objavljeno: 06.10.2023. zagorjeinternational

Iskon Internet, telekomunikacijski operator koji postoji više od 15 godina na tržištu, početkom 2024. u potpunosti će biti pripojen Hrvatskom Telekomu. Iskon je i do sada bio u vlasništvu HT Grupe, no kao zasebna i samostalna tvrtka, a sada će ostati samo brend za korisnike, piše Poslovni

 – Hrvatski Telekom nastavlja transformaciju operativnog modela te je nakon pribavljenih korporativnih odobrenja započeo postupak pripajanja društva Iskon Internet Hrvatskom Telekomu -priopćili su iz HT-a te dodali:

 – Ciljani je datum stupanja pripajanja na snagu 1. siječnja 2024. godine, pri čemu je predviđeno da Iskon Internet nastavlja djelovati kao zaseban brend unutar Hrvatskog Telekoma, ali s vlastitom ponudom, podrškom i svim ostalim komercijalnim uvjetima koji se neće mijenjati za korisnike – kazali su iz HT-a. 

Iz HT-a također su dodatno pojasnili vlasničku situaciju.

 – Iskon Internet je dioničko društvo čiji je 100-postotni vlasnik HT holding, društvo u 100 postotnom vlasništvu Hrvatskog Telekoma – kazali su.Stoga je sklopljen Ugovor o prijenosu dionica između Iskona, odnosno HT holdinga i HT-a. Trenutačno je u postupku upis prijenosa dionica u sudskom registru Trgovačkog suda u Zagrebu. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba