PRIJAVITE SE! Evo koje vam sve programe nudi Učilište ‘Piramida znanja’ 

Objavljeno: 04.10.2023. zagorjeinternational

S početkom nove školske godine, Učilište ‘Piramida znanja’ počelo je s provođenjem edukacije za dadilje, stjecanja djelomične kvalifikacije za knjigovođe te programa ‘Internetski marketing i brendiranje’. 

Programi za knjigovođe te ‘Internetski marketing i brendiranje’ besplatni su za sve polaznike, ako se odluče za korištenje vaučera HZZ-a. Pravo na korištenje vaučera imaju sve zaposlene i nezaposlene osobe, a prijava na edukaciju vrši se putem platforme e-građani. 

Besplatni programi 

U najavi je još nekoliko besplatnih programa za koje su trenutačno otvoreni upisi polaznika. Radi se o programima ‘Klasične ručne masažne tehnike’, ‘Web programiranje’, ‘Zavarivač MIG-MAG postupkom’ i ‘Asistent za upravljanje projektima’. Također, otvoreni su upisi za još jednu grupu knjigovođa te za program ‘Internetski marketing i brendiranje’.

U tijeku su i prijave za novu grupu dadilja te njegovatelje starijih i nemoćnih osoba, a radi se o zanimanjima koja su tražena na tržištu rada.

Učilište ‘Piramida znanja’ provodi i specifičan program pod nazivom ‘Instruktor/ica aktivnosti pomoću konja za osobe s invaliditetom’. Program je namijenjen isključivo osobama koje posjeduju jahačku dozvolu, a koje se žele posvetiti terapijskom jahanju. 

Više informacija o programima i uvjetima upisa možete pronaći na mrežnim stranicama ‘Učilišta Piramida znanja’, a za sva dodatna pitanja na raspolaganju su vam brojevi telefona 049/282-153 ili 095/902-8835, svakim radnim danom od 8 do 16 sati.

– Kako bi svojim polaznicima osigurali najbolje, dodatno smo podigli kvalitetu obrazovnog procesa i ujedno aktivno promovirali cjeloživotno učenje, u sklopu novog ‘Erasmus+’ projekta. Djelatnici Učilišta radit će na razvoju vlastitih kapaciteta koje će, po završetku projekta, primjenjivati u radu s polaznicima. Projekt mobilnosti u sklopu ‘Erasmus+’ projekta započeo je u rujnu, a djelatnici Učilišta će pohađati edukacije u nekoliko zemalja EU – ističu iz Učilišta ‘Piramida znanja’.

Projekt “TEDI”

Osim ‘Erasmus+’ projekta, kraju se privodi i aktivnost još jednog ‘ESF’ projekta. 

– Projekt “TEDI – Turizam, EDukacija, Integracija“ (UP.02.2.2.17.0036) sufinanciran je od strane Europske unije iz Europskog socijalnog fonda, a namijenjen je osnaživanju osoba s invaliditetom na tržištu rada u sektoru turizma i ugostiteljstva. U projektnim aktivnostima sudjelovalo je više od 130 osoba u nekoliko županija sudjelujući u radionicama jačanja informatičke pismenosti, osnaživanja za rad i mogućnostima zapošljavanja u sektoru turizma i ugostiteljstva te hortikulture i kuharstva – dodaju iz Učilišta. 

Više podataka o projektnim aktivnostima, ali i o novim programima možete naći na mrežnim stranicama, ali i na Facebook profilu ‘Piramida znanja’.  

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba