Eh, da je POJEO četiri jegera, do ovog vjerojatno ne bi došlo

Branko (60) pijan pretjecao po punoj crti i zabio se u Maju. “Popio sam četiri jegera…”

Objavljeno: 04.10.2023. zagorjeinternational

Ovih je dana donesena presuda prema kojoj je Branko (60) proglašen krivim i osuđen je jer je vidno pijan skrivio prometnu nesreću kod Samobora. Naime, on je u ožujku oko 21.15 sati upravljao osobnim automobilom u mjestu Lug Samoborski kolnikom Ulice grada Wirgesa dok je u krvi imao alkohola 1,70 promila, piše Danica.hr.

U pijanom je stanju počeo pretjecati na punoj crti pa je “prednjim dijelom lijeve bočne strane vozila udario u središnji dio lijeve bočne strane osobnog automobila kojim je iz suprotnog smjera upravljala Maja. 

– Nakon toga je Branko pri povratku u svoju desnu traku kojom se kretao prije pretjecanja prednjim dijelom vozila udario u stražnji dio osobnog vozila kojim je upravljao državljanin Slovenije, a koji se kretao ispred druga dva vozila koja je Branko pretjecao – stoji u presudi. 

Branko je odmah uhićen i odveden u policiju na triježnjenje, a prava je sreća da u nesreći nitko nije ozlijeđen.

Umirovljenik koji prima mirovinu od 460 eura odmah je sve priznao.

– Točno je, bio sam pijan i skrivio sam prometnu nesreću. Popio sam četiri jegera i sjeo za volan, a znam da nisam trebao – priznao je pred sudom.

Branko je dobio kaznu od 1890 eura te mora platiti 140 eura troškova postupka. Od kazne mu se odbija 80 eura zbog dva dana u zatvoru pa na koncu mora platiti 1950 eura. Dobio je i dvomjesečnu zabranu upravljanja.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba