Dani općine i OŠ Side Košutić

ŽIVO I VESELO! Cijeli će listopad u Radoboju biti prepun događanja! Evo detalja

Objavljeno: 03.10.2023. zagorjeinternational

Povodom obilježavanja “Dana općine Radoboj i Dana OŠ Side Košutić”, Općina je u suradnji s OŠ Side Košutić, Dječjim vrtićem “Škrinjica” i radobojskim udrugama pripremila pregršt događanja koja su započela ove nedjelje tradicionalnim događanjem Biciklijadom “Mirna” te otvorenjem Pumptrack staze i novog dječjeg igrališta u Radoboju. Isti dan uz druženje i društvene igre obilježio se i Dan starijih osoba. 

“Dječji tjedan” tradicionalna je godišnja manifestacija posvećena djeci koja obuhvaća brojne aktivnosti koja će se obilježiti prvi tjedan u listopadu putem raznovrsnih događanja, susreta susjednih Društava “Naša djeca”, predstava, igara, radionica, prezentacija i radionica tradicijskih zanata i vještina.

U Radoboju će se 7. i 8. listopada održati Hrvatsko Državno prvenstvo u preciznom slijetanju parajedrilicom, a od raznovrsnih sportskih događanja, 14. listopada će se održati i Malonogometni turnir mjesnih odbora uz turnir u beli u Gornjoj Šemnici. Radobojska uspinjača (maraton) održati će se u nedjelju 15. listopada, a 21. listopada otvorit će se još jedno novouređeno igralište u Jazvinama.

OŠ Side Košutić i Dječji vrtić “Škrinjica” svojim će programima i svečanostima također obilježiti Dan općine i škole.

Ovo će se godine 20. i 21. listopada održati treći po redu festival piva u Radoboju, “Beerfest 2023.”, a sama proslava Dana općine bit će 20. listopada te će se obilježiti svečanom sjednicom Općinskog vijeća Radoboja.

Uz niz raznovrsnih događanja tijekom listopada, posljednji dan manifestacije “Dani općine Radoboj 2023. i Dani OŠ Side Košutić” obilježit će nastup Radobojskih mažoretkinja uz pratnju puhačkog orkestra Radboa.

U nastavku vam donosimo detaljan program. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba