Pohvalio se stjuardesi pa ga ova prijavila

‘HIGH’ PILOT: Šmrkao kokain sa ženskih grudi pa krenuo na 12 satni let – dobio otkaz

Objavljeno: 30.09.2023. zagorjeinternational

Pilot British Airwaysa otpušten je nakon što je otkrio stjuardesi da je šmrkao kokain s golih ženskih grudi prije nego što je pokušao upravljati avionom na 12-satnom letu, piše The Telegraph.

Pilot Mike Beaton iz Devona hvalio se stjuardesi o noćnom izlasku u Johannesburgu u kojem je, kako je rekao, konzumirao velike količine alkohola i droga noć prije nego što je trebao upravljati avionom iz Johannesburga do Londona. Stjuardesa ga je prijavila, a British Airways je odgodio let dok se ne nađe alternativni pilot, prenosi Index

Beaton je suspendiran i sljedeći dan je kao putnik odletio u London te je testiran na drogu na Heathrowu. U njegovom tijelu pronađene su zabranjene supstance i otpušten je.

Pilot je stjuardesi u porukama opisao zabavu s dvojicom lokalnih muškaraca, ženom iz Walesa koja je bila na odmoru i mladom Španjolkom. “Bio sam jako zločest dečko”, napisao je, među ostalim, u poruci.

– Negdje sam izgubio majicu, a jedan od lokalaca ponudio mi je tacnu s nekoliko crta kokaina. Onda smo raspravljali s čijih grudi bi to bilo najbolje povući. I to je priča o tome kako sam završio šmrčući kokain s golih grudi žene u Johannesburgu – napisao je. 

British Airways priopćio je da nije bilo opasnosti za putnike zbog ponašanja pilota.

– Sigurnost je uvijek naš glavni prioritet. Predmet je proslijeđen CAA-u (Civil Aviation Authority) i ta osoba više ne radi za nas – rekli su. Aviokompanija je nakon incidenta poslala pismo svom osoblju u kojem ih podsjeća na “nultu toleranciju” neprimjerenom ponašanju. 

U pismu u koje je The Telegraph imao uvid stoji: 

– Mi, i brojni naši viši rukovoditelji, znamo da se osjećate jednako uzrujano, ljutito i razočarano kao i mi zbog ovog ponašanja. Potpuno nam je neprihvatljivo da se na našu zrakoplovnu kompaniju gleda na ovakav način i potpuno smo svjesni da to ne predstavlja ono što mi jesmo – poručili su. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba