Ovom prilikom su iz SPAR-a donirali i 2600 eura marijabistričkom DVD-u

MARIJA BISTRICA: Svečanim rezanjem vrpce otvoren novi, 700 kvadrata velik SPAR supermarket

Objavljeno: 26.09.2023. zagorjeinternational

Nepunih šest mjeseci nakon otvorenja zadnje zagorske filijale u Krapinskim Toplicama, SPAR Hrvatska otvorio je još jedan SPAR supermarket ovaj put u Mariji Bistrici. Na gotovo 700 metara kvadratnih prodajnog prostora kupcima je dostupna bogata ponuda prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, a ribarnica i mesnica apsolutni su hit među kupcima.

Svečano otvorenje svojim je dolaskom uveličao i načelnik Marije Bistrice Josip Milički. Uz područnu voditeljicu Melitu Rupčić, voditelja trgovine Željka Strugara, direktora prodaje SPAR supermarketa Davida Korošeca te predsjednika Uprave SPAR Hrvatska Helmuta Fenzla, rezanjem vrpce i formalno je otvoren novi SPAR.

Posebnost ovog SPAR supermarketa je bogata i uvijek svježa ponuda na odjelu ribarnice, na kojem, osim morske ribe, ima i veliki izbor slatkovodne ribe. Uz ribarnicu nalazi se i mesnica, a po reakcijama prvih kupaca, upravo su mesnica i ribarnica glavni magneti novog supermarketa uz bogatu ponudu svježeg voća i povrća, ostalih prehrambenih namirnica, gotovih jela, ali i neprehrambenih proizvoda.

Posebnost najnovijeg SPAR supermarketa je i regionalni blok gdje su na jednom mjestu istaknuti proizvodi malih, lokalnih proizvođača i dobavljača čime SPAR Hrvatska nastavlja svoju kontinuiranu podršku domaćim proizvođačima i time potiče razvoj hrvatskog gospodarstva. 

SPAR tako stanovnicima Marije Bistrice i okolnih mjesta omogućuje uživanje u bogatoj ponudi u kojoj su dostupne i specijalizirane linije poput SPAR Veggie – namijenjene vegetarijancima, veganima, ali i fleksitarijancima, osobama koje uglavnom jedu hranu biljnog porijekla, no povremeno i prigodno jedu i meso, SPAR Free From – proizvodima koji ne sadrže gluten ili laktozu, Vital linije – za sve one koji žele uravnoteženu prehranu ili neprehrambene linije Rubin – koja nosi certifikat Oeko-Tex Seal of Textile Confidence ili Splendid – sredstva za čišćenje. 

Povodom otvorenja novog SPAR supermarketa uručena je i donacija Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Marija Bistrica u iznosu od 2600 eura, za što je osigurana sigurnosna oprema što će im svakako olakšati rad.

Radno vrijeme SPAR supermarketa u Mariji Bistrici je od ponedjeljka do subote od sedam do 21 sat, dok će nedjeljom supermarket raditi od sedam do 14 sati.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba