Grad raspisao Javni poziv za dostavu prijedloga za dodjelu priznanja Grada Krapine

Tko su po vama najistaknutiji Krapinčani? Šaljite svoje prijedloge 

Objavljeno: 19.09.2023. zagorjeinternational

Grad Krapina raspisao je Javni poziv za dostavu prijedloga za dodjelu priznanja Grada za ovu godinu, a koja će se dodjeljivati u sklopu svečane sjednica Gradskog vijeća u prosincu.  

Javna priznanja Grada su nagrada za životno djelo Grada Krapine, priznanje počasni građanin Grada Krapine, povelja Grada Krapine, plaketa Grada Krapine, grb Grada Krapine i mala plaketa Grada Krapine. 

Prijedlozi za dodjelu javnih priznanja moraju biti pismeno obrazloženi i sadržavati ime i prezime odnosno naziv podnositelja prijedloga, prebivalište ili sjedište podnositelja prijedloga, osobno ime ili naziv pravne osobe na koju se prijedlog odnosi uz navođenje osnovnih podataka o osobi, naziv javnog priznanja i područje za koje se podnosi prijedlog, iscrpno obrazloženje prijedloga odnosno postignuća i doprinosa radi kojih se predlaže dodjela priznanja, odgovarajuću dokumentaciju kojom se potvrđuju navodi iz prijedloga (dosadašnje nagrade, objavljeni radovi, stručne kritike i ocjene, natjecateljski rezultati i slično).

Prijedlog za dodjelu javnih priznanja može se dati i posmrtno. 

Pozivaju se svi građani, udruge, vjerske zajednice, političke stranke, trgovačka društva, ustanove te druge pravne osobe na dostavu svojih prijedloga, a posebno za ‘malu plaketu’ koja se dodjeljuje učenicima i studentima koji svojim postignućima i ostvarenjima u radu i stvaralaštvu na poseban način promiču Grad.

– Prijedloge za dodjelu priznanja molimo dostaviti osobno ili poštom na adresu: Grad Krapina, Odbor za priznanja Grada Krapine, Magistratska 30, Krapina – kažu iz Grada.

Rok za dostavu prijedloga je 15. listopada, a javni poziv možete vidjeti OVDJE.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba