“Aktivni mladi za aktivnu zajednicu”

DND Radoboj dobilo 2700 eura za vrlo važan projekt usmjeren mladima 

Objavljeno: 18.09.2023. zagorjeinternational

Ovo je godine Krapinsko – zagorska županija raspisala drugi javni poziv za prijavu prijedloga za Participativni proračun za mlade u suradnji sa Savjetom mladih Krapinsko – zagorske županije. 

Na poziv se prijavilo i Društvo “Naša djeca” Radoboj uz potporu Savjeta mladih Općine Radoboj s projektom “Aktivni mladi za aktivnu zajednicu”.

Ukupno je putem ovog poziva odobreno 11 projekata za mlade ocijenjenih najboljima od strane komisije putem evaluacije i kroz javno glasovanje koje je bilo dostupno na službenim stranicama Krapinsko – zagorske županije. 

Među odobrenim projektima nalazi se i projekt DND-a Radoboj koji je ovim putem ostvario maksimalnu financijsku potporu u iznosu 2700 eura. Ugovor je na svečanoj dodjeli preuzela Ivana Hazulin Pospiš, članica radobojskog DND-a. 

Projekt “Aktivni mladi za aktivnu zajednicu” usmjeren je na raznovrsne kulturne aktivnosti za mlade s ciljem veće uključenost mladih u život zajednice, kvalitetno i društvenokorisno provođenje slobodnog vremena, poticanje na aktivizam i inicijativnost. Realizacijom ovog projekta također će se potaknuti na druženje, socijalizaciju, razmjenu ideja, stjecanja novih prijateljstva i također aktivno uključivanje i preuzimanje odluka i odgovornosti u kreiranje budućih kulturnih sadržaja uz i poticaj na angažman u drugim aktivnostima i poljima.

– Čestitamo na dobivenim sredstvima Društvu Naša djeca Radoboj i Savjetu mladih Općine Radoboj i želimo im uspješnu provedbu – poručili su iz Općine.

FOTO: Općina Radoboj

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba