BRAVO ZA POHVALU! Na adresu Specijalne bolnice Krapinske Toplice stiglo je lijepo pismo

PACIJENTICA VLASTA: Hvala svima, nakon četiri godine izašla sam iz bolnice bez štaka! Budite i dalje takvi

Objavljeno: 13.09.2023. zagorjeinternational

Tko kaže da na račun hrvatskog zdravstva stižu samo kritike? Dakako, kritiku je puno dati lakše (često opravdano op.a.) nego pohvalu, no iako su puno rijeđe, ima i njih. A upravo jednu takvu pohvalu nam je otkrio predsjednik Radničkog vijeća Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju u Krapinskim Toplicama, Miljenko Cesarec. 
Naime, na adresu bolnice stiglo je pismo pacijentice Vlaste Plečko, koja je, kaže u pismu, jednostavno osjetila potrebu da ih pohvali.

 
Evo što piše u pismu:

“Poštovani,
Nakon uspješno provedene treće po redu rehabilitacije u vašoj ustanovi, osjećam potrebu da pohvalim svo osoblje bolnice. Jednaku pohvalu zaslužili su svi, od kuhinjskog osoblja, čistačica, stričeka koji nas prate i voze, sestara, fizioterapeuta do liječnika. Ipak, posebno mjesto u priči i posebnu zahvalnost za moj oporavak i izlazak bez štaka nakon četiri godine, svakako dugujem fizioterapeutima Andrei, Mihaeli, Goranu, Borisu, dečkima s bazena, čija imena ni ne znam, doktorici Martini Jambrešić s ortopedije. I veliko hvala Sanji Pasariček i ekipi s limfne, koji su moje ruke vratile u normalu. 
Hvala svima još jednom i budite i dalje takvi, jer bolje, za uvjete u kojima radite, ne može.”
, napisala je Vlasta Plečko.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba