KONCERT ZA PAMĆENJE

LEGENDARNI ROKERI RASPJEVALI KRAPINU: “Prekrasno je gledati kako se glazba prenosi s koljena na koljeno”

Objavljeno: 10.09.2023. zagorjeinternational

U sklopu „Tjedna kajkavske kulture“ na Trgu Ljudevita Gaja u Krapini u subotu navečer svoj koncert je imala legendarna grupa Psihomodo Pop.

Izvodeći najveće hitove, pjevač grupe Davor Gobac je i na pragu svog 60. rođendana pokazao da su godine samo broj. Skakao je i neumorno pjevao na čemu bi mu mogle pozavidjeti poneke upola mlađe kolege.

Naravno, njegov stil odijevanja ni ovaj put nije zaobišao ni legendarni Mickey Mouse. Poznato je da Gobac na svakom koncertu nosi odjeću sa slavnim mišem. Oduševljenje koncertom izrazili su i na Facebook stranici grada Krapine.

– Prekrasno je gledati kako se glazba prenosi s koljena na koljeno, a jučerašnji koncert je bio pravi dokaz za to – Rock za sva vremena! I… ponovno nam je drago da ste došli u tooolikooom broju!!! – napisali su na svojoj stranici te objavili fotografije s koncerta.

– Za svaki festival velim da je najbolji do sad. Znači svake godine je bolji od prethodnog. Samo nastavite tak, super smo se proveli – jedan je od komentara ispod fotografija.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba