LAKE BISTRO TRAKOŠĆAN: Prepustite se eno i gastro užicima u jedinstvenom ambijentu

“Radujemo se što ćemo vas poslužiti i što ćemo zajedno stvarati nezaboravne uspomene”

Objavljeno: 06.09.2023. Alen Brodar

Novootvoreni Lake bistro Trakošćan i službeno je proslavilo početak rada, a zabava koja je protekle subote tom prigodom upriličena, otkrila je tek dio čarolije koja očekuje njihove goste u idiličnom ambijentu podno veličanstvenog dvorca Trakošćan, tik do amfiteatra.

– U Lake bistrou Trakošćan nastojimo pružiti izvanredan doživljaj za sva vaša osjetila, spoj iznimne kuhinje, pogleda koji oduzima dah i srdačnog gostoprimstva. Ovdje ćete otkriti sve čari mirne lokacije, okružene bujnim zelenilom, očaravajućim dvorcem Trakošćan, a vjerujemo, uskoro i prekrasnim jezerom – ističu iz Lake bistroa.


To je ambijent koji će vas odvesti u svijet spokoja i omogućiti vam opuštanje dok se prepuštate eno i gastro užicima. I dok uživate zavaljeni pod suncobranom u ležaljku, fotelju ili za stolom uz omiljeno piće i jelo s roštilja, klinci se mogu zabaviti uz badminton, mali nogomet, frizbi, ili gađanje lukom i strijelom, a osvježiti se mogu i sladoledom.

– Ne zaboravite, vaše zadovoljstvo i udobnost su naši prioritet. U ponudi su, dakako, i posebni događaji i promocije, potpuno prilagođeni vašim željama i potrebama – od cateringa do proslava rođendana, službenih evenata ili team buildinga. Stoga jedva čekamo da naše kulinarske kreacije, zadivljujuće poglede i toplo gostoprimstvo podijelimo s vama. Radujemo se što ćemo vas poslužiti i što ćemo zajedno stvarati nezaboravne uspomene u Lake bistrou Trakošćan. Dobrodošli! – poručili su.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba