Bilo je tu radionica, pričanja večernjih priča, sporta i likovnih aktivnosti

PETROVSKO: DND organiziralo prvi festivalčić koji će zasigurno postati tradicionalan

Objavljeno: 05.09.2023. zagorjeinternational

Nikad više igre, zabave, pjesme i veselja, tim riječima su opisali nedjeljno popodne i večer u Petrovskom iz Društva ‘Naša djeca’.

Naime, održano je niz događanja, od kreativne radionice izrade jastučića koje je vodila učiteljica Ivana Kmetić, pa do pričanja večernje priče koju je s djecom odradila gospođa Miljenka, koju svi jako dobro znaju po vođenju dječjih večeri u Gradskoj knjižnici Krapina. Bilo je tu i sportskih aktivnosti, ali i likovnih za najmlađe posjetitelje. Bio je to prvi festivalčić koji će zasigurno postati tradicionalan.

Zadaća svakog DND-a je, pa tako i DND-a Petrovsko, pružiti djeci i roditeljima poticaj za provedbu aktivnosti u slobodnom vremenu, jer se time širi znanje, iskustvo, kreativnost, humanost i volonterstvo.

Ovim putem su zahvalili i gostima, DND-u Radoboj, DND-u Đurmanec i DND-u Krapina, što su ih podržali i aktivno sudjelovali te djeci i roditeljima što su svojim dolaskom podržali rad DND-a. Također, zahvale su u DND-u uputili i svim svojim članovima te volonterima koji su svoje vrijeme nesebično odvojili za pomoć oko realizacije festivalčića. 

Uz to, prigodnom tortom je zabilježena i druga godina osnutka društva. 


Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba