Djevojka je u tim trenucima proživljavala pravi užas

ZAPREŠIĆ: Vozač ZET-a 17-godišnjakinji zatvorio nogu vratima busa i vukao je nekoliko desetaka metara po podu

Objavljeno: 29.08.2023. zagorjeinternational

Prošlog petka je u Zaprešiću vozač ZET-ova autobusa vratima zatvorio lijevu nogu 17-godišnje djevojke i vukao je po podu nekoliko desetaka metara, a potom se noga oslobodila i djevojka je pala na pod, piše 24sata.

Ona je u nesreći zaradila brojne ozljede po cijelom tijelu.

Privatna arhiva

– U petak sam ušla sam na najbliža vrata busa, stražnja. Zakoračila sam s lijevom nogom u bus kad su mi vrata zatvorila tu nogu i svi su čekali kad će ponovo otvoriti vrata. Nisam čula niti najavu za zatvaranje vrata. Nakon par sekundi bus je krenuo, a ja sam počela vrištati. Vukao me 40 metara po podu. Nakon nekog vremena noga mi je, hvala Bogu, ispala, odnosno odglavila se. Kad sam ustala nisam shvatila da sam cijela ogrebana. A bus nije niti stao pogledati što se događa. Neka žena je izašla iz zgrade jer je čula moje vrištanje, odvela me k sebi doma pa na hitnu u Zaprešić – ispričala je djevojka.

Dodala je da je na hitnu došla njena majka, ali i policija koja je uzela izjave. Na hitnoj su joj očistili rane, zamotali ih i poslali kući, no njena majka nije bila zadovoljna te ju je odvela u Klaićevu bolnicu gdje je provela tri dana. 

Iz policije su potvrdili da se vozač nije uvjerio da može krenuti te da je djevojka zadobila lakše ozljede. 

Iz ZET-a se na poslan novinarski upit još nisu oglasili o ovom slučaju. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba