FOTOGALERIJA: Pogledajte kako je bilo na drugom izdanju “After summer minglanja“

HUM NA SUTLI: Izvrsna atmosfera na manifestaciji namijenjenoj mladim obiteljima

Objavljeno: 29.08.2023. zagorjeinternational

U organizaciji Humske udruge mladih i Udruge “Mala sredina“ održano je drugo izdanje “After summer minglanja“.  

Zabavni sadržaji za velike i male u parku kod škole u Humu na Sutli privukli su brojne posjetitelje svih dobnih skupina. Mališani su uživali u facepaintingu, napuhancima, frizurama i tetovažama, a neki su se okušali i u plesanju limba. Za izvrsnu atmosferu pobrinula se humska DJ-ica CHЯIS SHΞLУ, a nastupio je i popularni ToMa.  

U kutku “Zdravo&Fit“ moglo se saznati više o vježbanju, prednostima masaže, te napraviti dubinsku analizu kože lica. Nitko nije kući otišao bez neke instalacije od balona za što se pobrinuo klaun Balonko, kao ni bez fotografije s photobootha.  

I ovoga puta na tomboli se mogla osvojiti neka od 50 vrijednih nagrada. Manifestaciju je posjetio i predsjednik Općinskog vijeća Huma na Sutli Mario Antonić te pozdravio sve u ime pokrovitelja događanja, Općine Hum na Sutli, pohvalio organizaciju i samu ideju za održavanjem ovakve manifestacije te obećao daljnju podršku Općine u realizaciji takvih sadržaja za djecu, mlade i mlade obitelji.

Da se ovo događanje realizira omogućili su sponzori Vetropack Straža d.d., BDF Servis d.o.o., Aqua Vivae, Pivnica Cantina, BK Detailing, Patrik Lugarić, Frizerski salon Tin, Salon Suzana, Fiziokičmica, Salon Sandra, Optana, SANJA CAKES & CO, drveni_ mirisi_hr, Društvo za kajkavsko kulturno stvaralaštvo Krapina, Kozmetički salon “Miris, dodir, osmijeh“, Paulina Bogović – viši savjetnik Be Fit team, Optika Anita, Oriflame, Girly Fitness, Unifit, My Wonderland, Autoservis Cverlin j.d.o.o. te medijski pokrovitelji Radio Hrvatsko zagorje Krapina i Radio Stubica.  

Ovim putem iz Udruga zahvaljuju OŠ Viktora Kovačića, Dječjem vrtiću “Balončica“, DVD-u Straža, DVD-u Prišlin, Davoru Cerovskom te Stanku Halužanu kao i svim volonterima. Humska udruga mladih i Udruga “Mala sredina“ nastavljaju suradnju i već rade na stvaranju novih ideja i događanja.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba