Posebna manifestacija s bogatim sadržajem za djecu i odrasle koja okuplja mlade obitelji

HUM NA SUTLI: Posljednja subota u kolovozu rezervirana je za “After summer minglanje”

Objavljeno: 18.08.2023. zagorjeinternational

Nakon prošlogodišnje izvrsne posjećenosti “After summer minglanja“, Humska udruga mladih i Udruga “Mala sredina“ pripremaju drugo izdanje ove zabavne manifestacije koja ima za cilj okupiti mlade obitelji i ponuditi raznolik sadržaj za djecu i odrasle. 

Posljednje subote u kolovozu, od 17 sati, u parku kod škole u Humu na Sutli djeca će se, uoči početka još jedne školske godine, moći zabaviti uz napuhance, facepainting, klauna Balonka, frizure i tetovaže, a roditelji opustiti uz glazbu i bogatu ugostiteljsku ponudu. 

Glazbeni program započinje prva DJ-ica iz Huma na Sutli – CHЯIS SHΞLУ ᴰᴶ koja vrti samo dobre stvari, a od 19 sati nastavlja ga popularni ToMa koji će izvesti neke od najvećih domaćih i stranih uspješnica.  

Svi će i ovoga puta moći sudjelovati u tomboli i osvojiti neku od vrijednih nagrada. Kutak pod nazivom “Zdrava&Fit“ osmišljen je s ciljem da potakne na brigu o zdravlju stoga će iskusne trenerice Ana Tomac i Marija Ivić poznatije kao Girly Fitness dati savjete o pravilnoj prehrani i vježbanju, a Oriflame stručnjak za njegu kože će svim zainteresiranima napraviti dubinsku analizu kože lica.  

Kako bi se zabilježili najljepši trenutci, a posjetitelji ponijeli kući uspomenu na ovo nezaboravno iskustvo, u parku će biti postavljen photobooth. Pokrovitelj događanja je Općina Hum na Sutli.  

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba