Uspješno održan šesti mininogometni turnir ‘JAVOR 2023’

“Đurmanec ima nevjerojatnu sportsku energiju i volju za natjecanjem”

Objavljeno: 18.08.2023. zagorjeinternational

Proteklog je vikenda održan šesti mininogometni turnir ‘JAVOR 2023’. Ovaj poznati sportski događaj privukao je pažnju brojnih ljubitelja sporta i nogometa, te okupio čak 25 ekipa, spremnih da se bore za titulu najbolje. 

Rezultati ovog uzbudljivog natjecanja otkrili su iznimno visoku kvalitetu igre ekipa. Na kraju, prvo mjesto osvojila je ekipa “Mega Bar & Gym” koja je u finalu bila bolja od momčadi “Nikola i prijatelji”. Na treće mjesto plasirala se ekipa “Graditeljstvo Merkaš” dok je četvrto mjesto osvojila momčad “SD Đurmanec 2”. Najboljim igračem turnira proglašen je Patrik Maleković iz pobjedničke ekipe. 

Načelnik Đurmanca Damir Belošević, izrazio je zadovoljstvo odazivom sudionika i posjetitelja te naglasio kako ovaj turnir predstavlja samo još jednu u nizu manifestacija koje sportske udruge na području općine organiziraju s ciljem poticanja sportskog duha i zajedništva među građanima.

– Ovo je bio jako dobar sportski dan za našu općinu. Vidjeti toliko entuzijazma i strasti za sportom je inspirirajuće. Turnir je pokazao da Đurmanec ima nevjerojatnu sportsku energiju i volju za natjecanjem. Čestitam svim ekipama na izvrsnoj igri, a posebna zahvala organizatoru SD ‘Javor’ s predsjednikom Nenadom Beloševićem na uloženom trudu i organizaciji – poručio je načelnik.

Suci ovog turnira složili su se u ocjeni – prema njihovom iskustvu, ‘Javor 2023’ bio je najkvalitetniji mininogometni turnir ove godine, uz vrhunske igrače i iznimno napet natjecateljski duh. Posjetitelje turnira zabavljao je glazbeni sastav ‘Ansambl Zagorje’, dodajući sjajnu atmosferu cijelom događaju.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba