Pronađeno u bunaru umotano u vreću

STRAVA U LICI: Policija uhitila djevojku (20) osumnjičenu za ubojstvo novorođenčeta 

Objavljeno: 17.08.2023. zagorjeinternational

Policijska uprava ličko – senjska izvijestila je da je uhitila ženu (20) koja je prije dva tjedna, 4. kolovoza, ubila novorođenče.

– Policijski službenici Službe kriminalističke policije, Policijske uprave ličko – senjske dovršili su opsežno i složeno kriminalističko istraživanje povodom pronalaska tijela novorođenčeta na području Perušića, koje je pronađeno 4. kolovoza 2023. godine. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je osumnjičena 20-godišnja hrvatska državljanka počinila kazneno djelo teškog ubojstva – izvijestila je policija.

Portal Slobodna Lika objavio je da je tijelo novorođenčeta nađeno u mjestu Prvan Selo kod Perušića u seoskom bunaru. Bilo je umotano u crnu vreću i bačeno u bunar pun vode. Pronašao ga je stočar kada je došao uzeti vode iz bunara da bi napojio stoku. Novorođenče je nađeno u gotovo pustom naselju, pa se pretpostavlja da je tamo dovezeno.

– Imajući u vidu zaštitu i dobrobit obitelji nismo u mogućnosti iznositi više detalja provedenih izvida kriminalističkog istraživanja – dodali su iz PU ličko – senjske.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba