REKONSTRUKCIJA KRVAVA POHODA

SUD ODBIO ZABRANITI DA SE PRIBLIŽAVA SUPRUZI: Četiri dana kasnije ubio je nju i još dvoje ljudi

Objavljeno: 12.08.2023. zagorjeinternational

Nermin Sulejmanović je u svom krvavom pohodu u petak u Gradačcu ubio troje ljudi. Prvo je ustrijelio svoju nevjenčanu suprugu Nizamu Hećimović, čije je ubojstvo uživo emitirao na društvenim mrežama.

Potom je ubio još dvoje te ranio troje ljudi. Na kraju je pred policijom počinio samoubojstvo. Gradačac je povodom nezapamćene tragedije proglasio trodnevnu žalost.

Ministar unutarnjih poslova Tuzlanskog kantona Hajrudin Mehanović kazao je kako prve indicije govore da se radi o planiranim likvidacijama. Tužilaštvo Tuzlanskog kantona objavilo je kako je ubojica prije tri dana bio prijavljen za nasilje u obitelji.

Portal Istraga.ba u posjedu je Rješenja Općinskog suda u Gradačcu kojim se odbija prijedlog MUP-a da mu se zabrani približavanje žrtvi.

Mjere zabrane policija je zatražila u četvrtak, 3. kolovoza oko 19.30 sati, nakon što je Nizamu pretukao te nakon čega je zadobila ozljede po licu i drugim dijelovima tijela. Sljedeći dan, oko 15.40 sati, Nizama je podnijela prijavu protiv ubojice te se odselila iz kuće, zajedno s njihovim djetetom.

Sulejmanović joj je nastavio prijetiti, tražio ju je da se vrati kući, a prijetio je i njezinoj obitelji te prijateljicama. Iz straha od Sulejmanovićeve reakcije, 7. kolovoza, nije htjela dati izjavu u PU Gradačac, tvrdeći da će time samo pogoršati situaciju, ali je podržala izricanje zaštitnih mjera.

Četiri dana kasnije, Nermin je ubio svoju nevjenčanu suprugu Nizamu i još dvije osobe.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba