SMJENA GOSTIJU

GUŽVE OD RANOGA JUTRA: Na Zagrebačkoj obilaznici kolone su duge 8 kilometara

Objavljeno: 12.08.2023. zagorjeinternational

Pred nama je još jedan udarni vikend. Od ranog jutra na cestama se stvaraju gužve. Pojačan je promet na većini cesta u smjeru mora. Na autocestama u blizini čvorova i odmorišta mogući su kraći zastoji i vožnja u kolonama (česta su i nagla usporavanja, kočenja). Iz HAK-a vozačima savjetuju da održavaju sigurnosni razmak između vozila.

A1 Zagreb-Split-Ploče: kod naplatnih postaja Lučko i Demerje u smjeru Zagreba nema dužih čekanja; iz smjera Grada Zagreba prema naplatnim postajama Lučko u smjeru mora savjetujemo korisnicima da voze Jadranskom avenijom.

A2 Zagreb-Macelj: pojačan promet u smjeru Zagreba (u zonama radova vozi se usporeno); kod naplatnih postaja Trakošćan u smjeru Zagreba kolona je duga oko 1 km.

A3 Bregana-Lipovac (uključujući zagrebačku obilaznicu): u smjeru mora prema naplatnim postajama Lučko iz smjera Jankomira (Zagreb zapad) i Buzina kolone su duge oko 8 km.

A6 Rijeka-Zagreb: nema većih gužvi i zastoja.

A7 GP Rupa-Rijeka zapad: kod naplatnih postaja Rupa u smjeru Rijeke kolona je duga oko 1 km.

A8/A9 Istarski ipsilon: nema većih gužvi i zastoja; kod tunela Učka u oba smjera nema dužih kolona.

Krčki most: nema dužih kolona u oba smjera.

Zbog vode na kolniku: na državnoj cesti DC41 Drnje-Botovo-Gola, na 14. km vozi se jednim trakom usporeno; prekinut je promet na lokalnoj cesti LC26126 Donja Dubrava-Selnica Podravska.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba