Iz drugog pokušaja - mladi sportaši iz 15 klubova nastupit će na omiljenom natjecanju

REZERVIRAJTE NEDJELJU ZA DEČEC KUP: U Konjščinu dolaze nogometne ekipe iz cijele sjeverne Hrvatske

Objavljeno: 10.08.2023. zagorjeinternational

Jedno od događanja organiziranih u sklopu proslave Dana općine Konjščina je omiljeni, uvijek dobro posjećen “Dečec kup” – tradicionalno natjecanje malih nogometaša, u organizaciji NK Sloga Konjščina.

Zbog loših vremenskih prilika, prošlog je tjedan Kup morao biti otkazan, ali sve je spremno za ovu nedjelju, stoga rezervirajte vrijeme i svakako dođite na igralište NK Sloga u Sportskoj ulici.

Imat ćete što vidjeti jer na “Dečec kup” dolaze odlične ekipe iz svih dijelova sjeverozapadne Hrvatske. Zasad se prijavilo 15 ekipa, a uz domaćine, natjecat će se NK Lokomotiva, OŠ GNK Dinamo, NK Zagorec, NK Varteks, NIK ZET, NK Sloboda Varaždin, NK Ivančica Ivanec dolazi s dvije ekipe, zatim NK Mladost Zabok, NK Rudar /DZ), NK Milengrad 2005, NK Ivančica Zabok, NK Inkop i NK Vrbovec.

– Općina je osigurala šator na igralištu, a Klub je, zahvaljujući brojnim sponzorima, pripremio bogatu ponudu jela i pića, pa će tako skupljati donacije. Svakako moramo spomenuti i članove Kluba i njihove roditelje koji svaki put sve odrade onako kako treba. Vjerujem da će nas ovog vikenda poslužiti vrijeme i pozivam građane da u što većem broju dođu podržati male nogometaše – poručila je načelnica Anita Krok.

“Dečec kup” počet će u 10, a završetak se predviđa oko 17 sati.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba