Njoj ni njezinoj djeci nije pozlilo

KOBNA VEČERA: Poslužila jelo od gljiva – troje preminulo, među njima bivši svekar i svekrva

Objavljeno: 10.08.2023. zagorjeinternational

U svom domu u Leongathi u  Australiji, 29. srpnja, Erin Patterson napravila je obiteljsku večeru. Nakon večere preminuli su njezin bivši svekar i svekrva, i sestra bivše svekrve. Kako je priopćila policija, u pripremi večere koristila je gljive. Još se jedan muškarac bori za život u bolnici. Erin nakon večere nije pozlilo, a njezino dvoje djece također je bilo na večeri, ali su dobili obrok koji nije sadržavao otrovne gljive.

Policija je rekla da činjenica da je Patterson pod istragom ne znači da smrt nije bila tragična nesreća. Policija je ipak otvorila istragu ubojstva i potvrdila da je Patterson osumnjičena. Vlasti su ženi zasad oduzele djecu, prenosi Večernji.

Patterson je briznula u plač pred novinarima, zbog gubitka “nekih od najboljih ljudi koje je ikad upoznala”, javlja Sky News.

– Gubitak za zajednicu i za obitelji i moju vlastitu djecu koja su izgubila svoju baku… jednostavno ne mogu shvatiti što se dogodilo. Tako mi je žao što su izgubili živote. Jednostavno ne mogu vjerovati – kazala je novinarima ispred svog doma te je dodala:

– Nisam ništa učinila, volim ih i shrvana sam – rekla je.

Patterson nije odgovarala na pitanja novinara o jelu koje je skuhala. Zanijekala je bilo kakvu krivnju kad su je podsjetili da je osumnjičena.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba